Business Circle Apeldoorn

Business Circle Apeldoorn houdt op 10 maart 2015 haar slotbijeenkomst voor leden, oud leden en partners.

Op 9 december jongstleden is bij besluit van de Algemene Ledenvergadering besloten om de BCA op te heffen.
De ratio heeft het gewonnen van de emotie. Helaas komt ook aan goede dingen een eind. Na 21 jaar zetten wij er met zijn allen een punt achter. Basta! Maar natuurlijk wel in stijl!

Daarom nodigen wij alle BCA leden, oud-leden en niet in het minst ook de BBCL leden, samen met hun partners, uit om nog één keer een geweldige BCA avond te houden.

Om herinneringen op te halen, om opgedane kennis(sen) te vieren, om nog één keer in het bijzijn van collega-ondernemers te genieten van de geweldige catering door John en Annemiek. Om ook nog één keer te genieten van een swingende en stijlvolle muzikale omlijsting, en misschien ook wel om nog één keer enigszins verdrietig achterom te kijken, maar ook om te toosten op een goed en gezond leven, zowel zakelijk als privé, in het aanstaande BCA-loze tijdperk.

Deze avond wordt uiteraard gehouden in onze eigen Sociëteit, op dinsdag 10 maart 2015, aanvang 19:30, waar u door het laatste bestuur van de BCA welkom wordt geheten. Iets na 20.00 uur zal onze oud-voorzitter Henry van Hattem het woord tot u richten en daarna is er weer ruimte voor gezelligheid, goede gesprekken etc. etc. De avond zal opgeluisterd worden met goede muziek, een korte maar leuke show en interessant entertainment, dit wilt u niet  wilt missen.

Voor u als gast zijn er aan deze avond uiteraard geen kosten verbonden.

Wel stellen wij het op prijs als u zich van tevoren aanmeldt voor deze slotavond, bij voorkeur via deze link http://bcapeldoorn.nl/aanmelding-slot-bijeenkomst
Aanmeldingen voor deze bijeenkomst zijn niet zichtbaar op de site, omdat ook oud leden zich via de site kunen inschrijven voor de slotbijeenkomst.

Mocht dat om welke reden dan ook niet lukken, dan kunt u zich ook opgeven via het secretariaat van de Allround Support Groep, te bereiken op 055-5767032 of via secretariaat@bcapeldoorn.nl

En, last but not least, als u dit leest: zegt het voort aan allen die lid zijn (geweest) van de BCA! Wij willen graag zoveel mogelijk (oud) leden ontmoeten!

Namens het (oud)bestuur van de BCA.

Alle bijeenkomsten